• Cts. Tem 27th, 2024

AVRASYA HABER PORTALI

UKRAYNA, RUSYA VE TÜM AVRASYA GÜNDEMİ DENİZ BERKTAY FARKIYLA!

TUSİB, Büyükelçi Onuruna Odesa’da Yemek Verdi

Byadmin

Şub 13, 2024

Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İş İnsanları Birliği (TUSİB), Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in Odesa’ya gerçekleştirdiği ilk ziyarette, onun onuruna bir akşam yemeği düzenleyerek, Odesa’daki ve Ukrayna genelindeki durumu, büyükelçiliğin bilgisine sundu.

TUSİB tarafından Odesa’da düzenlenen akşam yemeğine, Büyükelçi Levent Bilgen’in ynaısıra, Türkiye Cumhuruyeti Odesa Başkonsolosu Birey Yılmazsoy katıldı.

TUSİB Başkanı Zafer Özbay, yaptığı değerlendirmede, bu etkinliğin büyükelçinin bölge hakkında önemli bilgiler edinmesini sağladığı gibi, Odesa’daki Türk iş insanları arasında da yeni bağlantıların kurulmasına vesile olduğunu söyledi.

Zafer Özbay, “Sayın Büyükelçimiz Levent Bilgen’e, Odesa ziyaretleri sırasında bizlerle oldukları için teşekkür ederiz. Ukrayna’daki Türk iş insanları topluluğunun gücünü ve birlikteliğini daha da pekiştiren bu tür etkinliklerin önemi, her geçen gün artmaktadır. TUSİB olarak, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Ukrayna’daki başarılarına destek olmaya devam edeceğiz”, diye konuştu.

Avrasya Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir